· 

Nieuw: Workshop Reisfotografie Amsterdam

In samenwerking met reisfotografie•nl geeft Remco Gielen op 8 februari en 16 maart de workshop Reisfotografie Amsterdam. In deze praktische en afwisselende workshop fotografeer je naast enkele bekende hot-spots ook architectuur, natuur, stadsgezichten en het leven in de stad.

 

Naast de workshop Urban Exploring in Amsterdam Noord kan sinds kort op de website van reisfotografie.nl ook worden ingeschreven voor de 4-uur durende workshop Reisfotografie Amsterdam.

Tijdens deze middagvullende workshop in de hoofdstad leer je betere foto’s maken omdat Remco aan de hand van voorbeelden je meeneemt in het anders kijken naar de stad. Je gaat aan de slag met het gebruik van licht, reflectie, schaduwen, beweging, patronen, standpunten, compositie, kaders en het fotograferen van details.

 

Er zijn voor deze workshop twee datums ingepland. Meer info en inschrijven:

Overzicht van alle workshops >>

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0